Najzanimljiviji sajt Balkana

Luis je imao pantljicaru u glavi

Mladić Luis Ortis primljen je u bolnicu u Napi u Kaliforniji,SAD zbog nepodnošljive teške glavobolje.Kada su mu lekari skenirali glavu...

mladom pacijentu su ustanovili  da je uzrok njegove nepodnošljive i jake glavobolje pantljičara koja mu se nalazila u mozgu!

Što je još bizarnije rekli su mu da ima još samo oko 30 -ak minuta života.!Neurohirurg Soren Sigel,iz bolnice Napa čiji je pacijent bio Luis i koji je odošao sa užasnom glavoboljom, šokirao se kada je na skeneru vidio da čovek ima živu pantljičaru u glavi. Nakon toga je procenio da mu je ostalo još 30 minuta života.!

Pantljičara je rasla unutar ciste i na taj način je sprečavala protok krvi do ostalih delova mozga.

Lius, koji je student, imao je glavobolje i ranije, ali ih je ignorisao sve dok nisu postale ekstremno jake i dok nisu počele da izazivaju povraćanje.

Nakon rezultata skenera, doktori su izvršili hitnu operaciju i izvadili parazita iz glave . Posle operacije došlo je do blagog gubitka pamćenja, ali Luis će uz terapiju ponovo bit poptpuno zdrav mladić.
Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1