Najzanimljiviji sajt Balkana
Video jednog 84-godišnjeg kineskog muškarca koji ima "moć da pomera objekte" uz pomoć samo njegove unutrašnje energije( energije ći) raširila se poput virusa u Kini.Ovaj nepoznati 84 -godišji stari kinez je u stanju....

na primer da se oštrim predmetom se reže po stomaku a da ne prokrvari.

Ovaj starac uz pomoć ći energije radi mnoge stvari( kao što će te videti iz videa),Inače ovom energijom se najviše koristi kod kineskih borilačkih veština i najčešće se praktikuje od strane budističkih monaha.

Verovatno ste videli nekada one Šaolin monahe koji mogu da urade nezamislive stvari za zapadnjake pa čak i da balansiraju na oštrom vrhu koplja, ali ovaj 84-godišnji kinez ove stvari izražava i donosi na potpuno neki novi nivo.

On tvrdi da može da kanališe njegov unutrašnji Či (Chi) za  pokretanje raznih stvari(jedna vrsta nazovimo je telekineze)pa je tako u stanju da čak razbije razne predmete. Da bi dokazao svoju sposobnost je dozvolio kamera ekipa da snimi nekoliko njegovih sposobnosti,uključujući obaranje cigle,poketanje lavora punog vode ili razbijanje staklene boce.

Uz napomenu video sa njegovom "veštinom" i energijom ći nastao je i objavljen je pre 2 godine,za sada niko ne može da objasni kako on to radi.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala