Najzanimljiviji sajt Balkana

pije alkohol
Čeng Čeng iz kineske provincije Anhue a koji ima samo dve godine pije alkohol kao što druga deca piju mleko. Čeng prvi put probao alkohol kad je imao samo 10 meseci.!...


Kada nema alkohola Čeng  plače i vrišti,dok flašu vina o čas posla Sada njegovi roditelji pokušavaju da ga naviknu na mleko i bezalkoholna pića. Njegova navika izazvala je bes u medijima, a doktori su poručili njegovim roditeljima da treba što pre da preduzmu nešto, jer ova navika može da ugrozi njegove organe i dovede ga u smrtnu opasnost.Socijalne službe većaju o tome da li da preuzmu brigu o njemu.Njegovi roditelji i rođaci šale se na račun Čengove ljubavi prema alkoholu.Sve je počelo kad je bio beba i kad mu je otac dao malo vina kako bi prestao da plače, tvrdi izvor blizak njima.

   Danas on može da popije celu flašu piva i da se ne opije.
"U početku smo svi iz porodice mislili da će on moći da popije mnogo kad poraste. Ali sada su njegove oči samo na flašama alkohola. Najbolje što možemo je da ih krijemo od njega" kaže njegova tetka Čai Teng.

Kad god neko od članova njegove porodice pije neki alkohol, on zahteva da i njemu daju.Njegova majka se plaši da će ona i muž biti pravno gonjeni zbog loše brige o detetu. Ona kaže da je pokušavala da ga navikne na mleko i bezalkoholna pića, ali on se nije dao.

"Ponekad toliko vrišti i viče da nemamo drugog izbora nego da mu damo malo vina da okusi" kaže njegova majka.Njegova ljubav i otpornost prema alkoholu iznenadila je i zabrinula porodicu.

"Nećemo mu više dozvoliti da pije alkohol, jer mislimo da to može značajno da utiče na njegov razvoj" rekla je Čengova majka.
Pedijatri iz Kine kažu da telo i organi dece u ovom uzrastu nisu dobro razvijeni i da im čak i malo alkohola može dosta naškoditi.
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1