Najzanimljiviji sajt Balkana
Tom Stilvel (20) iz Brajtona  preživeo je pad samo zahvaljujući pravom čudu .Ovaj dvadesetogodišnjak se trenutno se oporavlja u gradskoj bolnici u Oklendu.Tom je doživeo i preživeo pad sa balkona komšinicinog stana koji je bio na 15 spratu....
A  doktori su nhejgov pad kao i preživljavanje nazvali  "čudom" uz opasku da je i mnogo srećan čovek jer je izbegao i paralizu.

Stilvel je prilkom pada sa 15 sprata zadobio prelom vrata i leđa,unutrašnje povrede i imai je jedan slomljen zglob.Posle operacije doktori su njegovo stanje nazavali "zadovoljavajućim” i rekli da je pacijent svestan i raspoložen.

Dejv Tomas ,Tomov prijatelj izjavio je da je Tom srećan čovek.Pre pada sa balkonaStilvel bio u gradu i pio,Dejv kaže da to nije njegovo uobičajeno ponašanje. "On je obično najrazumniji među nama." kazao je Tomas za medije.

 Džeraldina Bautista (28), stanarka apartmana sa koga je Stilvel pao, rekla je da je on pokucao na njena vrata u 2 ujutru da je zamoli da se preko njenog balkona spusti do svog, tačno ispod. Nije mogao da uđe jer je zaboravio ključeve.

 "Nije mi palo na pamet da bi stvarno to uradio.Pomislila sam,O.K. pustiću ga da dođe do terase i shvati da je neizvodljivo.Nisam ni sanjala da će padne" kaže Bautista.

"Kada sam shvatila da pada,zgrabila sam ga za ruku ali on mi je već iskiznuo iz ruku.Sve se odigralo u "sekundi". Mislila sam da sanjam.Nisam mogla ni da vičem za pomoć.

Policija misli da je Stilvel preživeo zahvaljujući tome što je pri padu odskočio o krov susedne zgrade, ali tvrdi i to da je njegov pad i dalje jednak visini od 13 spratova a ne od 15 kako mediji navode.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala