Najzanimljiviji sajt Balkana
Američki akrobata Nik Wallenda (34) opet će nas zadiviti svojim novom akrobacijom na žici,nakon što je prešao Nijagarine vodpade za 25 minuta prošle godine...


Akorbata  NIK Wallenda namerava  23. juna preći preko Grand Canyon-a(Grand Kanjona) i to na žici bez ikakvih sigurnosnih konopaca!.

Da podsetimo vas da je Veliki Kanjon je američki nacionalni park koji ima veoma strme i okomite litice,a na nekim  mestima kanjon je  dubok više od hiljadu metara.!

Nik će preći Kanjon 450 metara na žici, na mestu gdje je klanac dubok 450 metara i to bez sigurnosnih konopaca.Ceo događaj Nikovog prelaska Grand kanjona na žici prenosiće Discovery Channel.

Mesto na kojem Valenda namerava preći Grand Canyon nalazi se u posedu Navajo indijanaca.NIk je tek neavno dobio od njih dovolu za svoju akrobaciju.Nik Valenda je inače sedma generacija poznate akrobatske porodice pod imenom Leteći Wallendi.

Wallenda kako smo rekli prošle godine "prošetao" po žici  iznad slapova Nijagare za 25 minuta.Tada je morao koristiti sigurnosne konopce, jer je to tražila televizijska kuća ABC koja je eksluzivno prenosila celi događaj. 

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala