Najzanimljiviji sajt Balkana


Kuca  kad jaganjci utihnu

Bračni par iz Pensilvanije Skot i Barbara Lojd bezuspešno pokušavaju da prodaju kuću koja je u filmu "Kad jaganjci utihnu" bila dom serijskog ubice Bafala Bila....Poršlog leta 2015.godine Skot i Barbara Lojd oglasili su da prodaju kuću, ali su morali da početnu cenu od 300.000 dolara spuste na 250.000 dolara.

Iako je kuća bila na drugom mestu po broju pretraga na sajtu za prodaju nekretnina, Lojd je za lokalni list izjavio da je oglas privukao znatiželjne tražioce, ali ne i ozbiljne kupce.

U hororu iz 1991. godine prikazuju se dnevna soba i trpezarija kuće u kojoj, međutim, nema rupe u podrumu u kojoj je ubica, glumac Ted Levin, držao svoje žrtve. Te turobne scene snimljene su u studiju.

FBI agent Klaris Sterling, koju je igrala Džodi Foster, ubila je Bafala Bila u njegovom domu, a otkrila ga je uz pomoć psihijatra i kanibala Hanibala Lektora, koga je igrao Entoni Hopkins.

Podsećamo vas da je film "Kad jaganjci utihnu" osvojio je pet Oskara, za najbolji film, režiju, glavnu mušku i žensku ulogu i adaptirani scenario.

Na žalost veliki uspeh ovog filma nije mnogo pomogao Lojdovima da brzo prodaju svoj dom

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1