Najzanimljiviji sajt Balkana


April Spielman je ostala "slomljenog srca" zbog obezbeđenja Dizni parka.Tinejdžerka Ejpril se satima spremala da bi ličila na Zvončicu iz poznatog dečijeg crtanog filma "Petar Pan"Čak je tog dana....

je ustala u četiri sata ujutro da bi napravila frizuru,šminku i nokte.Međutim obezbeđenje "Animal Kingdom" u Orlandu odnosno zabavnog tematskog Diznilend parka ju je vratilo sa glavnog ulaza.

April( Ejpril) i njen dečko su hteli da  zauvek zapamte po lepom njihovu prvu posetu "Diznilendu" odnosno "Animal Kingdom" u Orlandu pa su odlučili da se kostimiraju,Ejpril u Zvončicu,a njen dečko u Petra Pana.Na njihovu žalost to im se nije ostvario kako su oni zamislili.


Obezbeđenje temaskog parka na ulazu u Diznilend ih nije htelo pustiti.Jedino su mogli ući u park kako im je reklo obetbeđenje ako preko kostima navuku obične majice, kako ne bi zbunjivali druge posetioce budući da imaju već angažovanu Zvončicu i Petra Pana koji se fotografišu sa malim postiocima i  daju im autograme.

"To mi je prosto slomilo srce.Meni je ovakovo ponašanje osoblja kao i obezbeđenja Dizni parka uništilo moj san da na jedan dan budem Zvončica",izjavila je novinarima lokalne telvizije WKMG na Floridi

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala