Najzanimljiviji sajt Balkana
Dvojica vijetnamaca proglašeni nestalim još pre 40 godina, otac i sin pronađeni su u u džungli koja se nalazi u centralnom delu Vijetnama gde su se krili od kraja rata protiv Amerikanaca.....


Dva stanovnika iz obližnjeg sela nedavno su u džungli otkrila kolibu na 40 kilometara udaljenosti. Oni su obavijestili lokalne vlasti koje su krenule u potragu.Tokom potrage su otkrivena dva vijetnamca Ho Van Tan i Van Lang ...
 

Njih dvojica su poslednji put viđeni 1973.  Ho Van Tan,koji je sada 82 -godišnjak je viđen tada kako trči sa svojim jednogodišnjim sinom Ho Van Langom nakon eksplozije bombe u njihovoj kući u kojoj su stradali njegova supruga i dvoje dece .

Njih dvojica su tako proveli 40 godina u džugli, a da sve te godine oni nisu imali kontakta sa spoljnim svetom.Komunikacija sa dvojicom muškaraca je gotovo nemoguća, jer starac govori isključivo dijalektom, dok njegov sin zna samo par reči.

Prema pisanju vijetnamskog lista, uspeli su da prežive,  hraneći se povrćem i lovom. Tokom 40 godina nisu imali kontakta sa spoljnim svetom, a živeli su u kućici na drvetu.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala