Najzanimljiviji sajt BalkanaDeda dzentlmen Novi sad

Pre par dana tačnije u utorak naveče u Novom Sadu, desio se neobičan i pomalo smešan događaj zbog koga su na teren morali i izaći vatrogasci...Novosadski vatrogasci su u utorak uveče oko 19 časova iz podzemnog kontejnera u Šekspirovoj ulici na Limanu III spasili starijeg sugrađanina koji se tu zaglavio dok je pomagao komšinici.

Limanci koji su bili prisutni dok se trajala akcija spasavanja ispričali da je jedna baka dok je bacala smeće ispustila novčanik u podzemni kontejner dubok oko dva metra. Njeno vajkanje zbog izgubljenog novčanika je čuo njen komšija, koji se kao pravi džentlmen javio da pomogne. On je uzeo merdevine i sišao u kontejner.

"On je kao pravi vitez pomogao komšinici i uspeo da dohvati novčanik i vrati ga, ali prilikom izlaska se zaglavio u otvoru i nije mogao da izađe. Nekoliko komšija i prolazniak su pokušali da mu pomognu, ali nije vredelo. Odmah su zvali "Čistoću", ali su oni uputili na vratrogasce", ispričao je jedan od svedoka.

Dok se čekalo da dođu vatrogasci, skoro ceo komšiluk se okupio i svako je imao svoj predlog kako da se čovek izbavi iz podzemnog kontejnera.

"Neki su se šalili, a sam dekica nije gubio smisao za humor i sam se šalio. Bakica kojoj je pomogao se mnogo nervirala zbog toga šta se desilo, a kada je došla njegova žena, grdila ga je što je glumio heroja, dok je njegov unuk nudio bombone ili čokolade da mu bude lakše", kaže jedan Limanac, svedok celog događaja.

Vatrogasci su došli oko 19:30 i za par minuta bez ikavih problema pomogli ovom starijem Limancu da izađe nepovređen iz podzemnog kontenjera.

Svedoci kažu da se po tome kako su vatrogasci reagovali činilo da ovo nije bio prvi put da su nekog spasavali iz podzemnog kontejnera,
Izvor: 021.rs

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala