Najzanimljiviji sajt Balkana

Majkl Zejdel (21) ulazi u policijsku stanicu
Majkl Zejdel (21) koga je tražila policija u Mičigenu, obećao policajcima da će se predati i kupiti im krofne ako policija Redforda dobije 1.000 lajkova za post ...

i još je najavio da će očistiti i područje oko lokalne škole

Policija je uspela da ispuni zadato za manje od sat vremena. A mladić je sada u zatvoru na osam nedelja zbog vožnje u pijanom stanju i napad.

Prema rečima policajaca, njihovo odeljenje je veoma aktivno na društvenim mrežama, a Majkl Zejdel ih je svako malo trolovao.

Tokom te njihove "razmene" na Fejsbuku, Zejdel je koristio alijas Šampanjac Torino, ali su policajci brzo shvatili da je on u pitanju. Osim što je obećao da će se predati i počastiti ih krofnama i drugim pecivom, Zejdel je najavio da će očistiti područje oko lokalne škole.

"Čekali smo i čekali, trebalo mu je malo vremena, ali u ponedeljak uveče se zaista pojavio u stanici. Mom partneru, naredniku Gregu, koji ne jede krofne, je doneo đevrek" priča policajka Dženifer Mensfild.

Ona je dodala da odeljenje obično ne koristi Facebook kao oruže za hvatanje kriminalaca, ali su otvoreni za sve ideje, ako donose rezultate.

"Dobro smo se zabavili kroz celu ovu situaciju, deluje nam da se i zajednica zabavljala. Mislim da je bila uspešna jer smo sve obavili uz dozu humora.

Osim što će morati da provede vreme iza rešetaka, Zejdel će morati da plati i novčanu kaznu ili će se suočiti sa još 4 nedelje u zatvoru.

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala