Najzanimljiviji sajt Balkanapaul stanford marihuana
Pol Stenford iz SAD ima jako dobar razgranat posao a njegov posao je pomalo neobičan.Ovaj biznismen iz SAD se bavi legalno uzgojem marihuane.Njegov unosni biznis s marihuanom počinje 3. novembra 1998. godine,

tog dana upotreba marihuane u medicinske svrhe legalizovana u državi Oregon.

Stenford je bio čovek koji je krenuo stramputicom, da bi u jendom trenuku njegov život zahvaljujući  marihuani krenuo na bolje.Stenford se od uzgoja marihuane obogatio,sada ima plantaže za uzgoj ove biljke u čak tri države Oregonu,na Havajima i Mičigenu.

Kod njega dolaze svi koji na legalan način žele da nabave marihuanu za šta plaćaju određenu sumu novca.

Osnivač je "Hemp&Cannabis" fondacije preko koje je otvorio klinike za one čiji je deo redovne terapije konzumiranje marihuane, koje za sada rade u preko 20 gradova širom Amerike.

Međutim,izbegavanje poreza mu je najveća mana,tako je protiv Stenforda je u više navrata podnošena prijava za izbegavanje plaćanje poreza .

Nedavno je bio prinuđen da plati kaznu od 10.000 dolara i odradi 160 sati društveno korisnog rada.

Ipak, sve ovo ga ne može zaustaviti na putu legalizacije marihuane, jer je uveren da će kada se bude plaćao porez na prodaju i distribuciju ovog halucinogenog sredstva, svi osetiti korist.Pol već drži svojevrsni monopol na tržištu.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala