Najzanimljiviji sajt Balkana
U Sussex-u,Velika Britanija,su devojke uspele pre neki dan da postave novi Ginisov i svetski rekord za najviše uguranih osoba u jedan auormnobil,u ovom slučaju je to bio automobil Mini moris...

Govoreći pred sam početak ovog događaja organizatorka obaranja rekorda Dani Mejnard je bila uverena da će devojke oboriti svoj sopstveni rekord koji su postavile u Istbornu prošle godine.

"Iako nismo bili baš sigurni koliko će devojaka uspeti da stane u mini moris iznenađuje koliko prostora ovaj automobil ali zaista smo bili uvereni da ćemo oboriti Ginisov i svetski rekord i ove godine”
"Nakon našeg postavljanja rekorda prošle godine,znale smo šta tačno potrebno da postignemo za 28 osoba u Mini morisu te tako da smo  pojačale našu obuku režim da uključi dodatne vežbe istezanja i  još neke zabavne aktivnosti."izjavila je Dani

Ipak ove devojke su ove godine uspele da obore svoj prošlogodišnji rekord te tako se ponovo upišu i Ginisovu knjigu rekorda .Da napomenemo prošle godine ove iste devojke su uspele da se njih 27 uguraju u mali mini moris automobil i time sruše Ginisov rekord.

Inače 15 novembra je više od 420.000 ljudi  širom sveta je sudelovalo u osmoj godišnjoj proslavi " Guinness World Records Day"Tako su zabeleženi neki novi rekordi:
Keniči Ito iz Japana već godinama drži rekord za "najbržeg čoveka na četiri noge" na stazi od 100 metara. Juče je svojim "trkom na sve četiri",čiju tehniku usavršava skoro deset godina, postavio novi svetski rekord od 14.47 sekundi.

Rofl Alerdisen postavio je rekord u najvećem broju "osmica" izvedenih vozilom na ledu tokom dva minuta. On je u Folksbank areni u Hamburgu izveo pet osmica za propisano vreme.

Muhamed Karimanovic je u Hamburgu slomio je najviše parova kokosovih oraha obema rukama tokom jednog minuta (čak 16).
Momak sa nadimkom"svemirski kauboj"progutao je mač 10 puta za tri minuta,postavši rekorder u kategoriji brzog gutanja mačeva.

Mihael Kop takođe će ući Ginisovu knjigu rekorda, kao čovek koji je postavio rekord u vrtenju košarkaške lopte na četkici za zube (26.078 sekundi).Dok je Mandžit Sing je u Lajčesteru podigao teret od 24 kilograma,samo pomoću očnih duplji.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala