Najzanimljiviji sajt Balkana
Irac Deniel Clavin (37) jedne julske noći 2012 godine se napio sa društvom, već ujutro pojavio mu se sada već ozbiljan zdravstveni problem - počeo je da štuca! Na žalost Denijela štucanje nije prestalo....


Tako da ovaj nasrećnik štuca na svakih 7 sekundi  Tako da prostom računicom poznati zvuk štucanja  “hik”, se ponovio prošle godine 5,25 miliona puta!.Medicinski ovohronično stanje se zove "sinhronizovana dijafragma lepršanja" ili narodski rečeno štucanje

Nesrećni Danijel je morao da izađe iz bračne sobe da bi supruga Suzan mogla na miru da spava, a problem je i što se nekad onesvesti od brojnih štucavica ili ne može da zaspi u toku noći.

"Štucanje je jednsotavno okupiralo moj život, jedno jutro posle ispijanja alkohola jednostravno sam se probudio sa njim. Ne znam zašto, to veče sam pio miks viskija i žestokih pića, ništa neuobičajeno nego inače" izjavio je medijima Klavin.

Danijel, je po zanimanju softverski radnik koji radi od kuće, je praktično odustao od alkohola. Išao je na skener, morao je da promeni način ishrane, uzima lekove za smirenje i ide kod kiropraktičara u nadi da će naći lek.

"Postoje trenuci kada ne mogu da dišem 30 sekundi jer mi štucanje zatvori dijafragmu. Noću je baš loše, ponekad kad se probudim ceo krevet se trese" kaže Denijel Klavin.Treba da ide na magnetnu rezonancu i strahuje da njegovo stanje može biti povezano sa tumorom na mozgu , nakon čitanja o sličnom slučaju na internetu.
"Očajni smo jer Danijelovo štucanje uništava naše živote" dodala je na kraju supruga Suzan.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala