Najzanimljiviji sajt Balkanasvadba beskucnici
Nesuđena mlada Sara Kamins, iz američke države Indijane nije želela da propadne sva hrana i piće posle otkazivanja svadbe okoja je koštala 30.000 dolara, pa je organizovala večeru za beskućnike.!....

Autobusi su stizali do elegantnog centra gde je Sara Kamins zakazala svadbeno slavlje u Karmelu, predgrađu severno od Indijanapolisa.

Desetak veterana lokalnih organizacija za zbrinjavanje beskućnika bilo je među gostima koji su večerali ćufte prelivene burbonom, kozji sir, pileće grudi i svadbenu tortu.

Kamins je rekla za list Indianapolis star da su ona i njen verenik pre nedelju dana otkazali svadbu - za šta nije iznela razlog, ali da, po ugovoru s hotelom „Ric Čarls“ u Karmelu, nisu mogli da dobiju nazad uplatu za večeru 170 gostiju.


Ona se zato obratila lokalnim službama za zbrinjavanje beskućnika koje je i dočekivala kada su u subotu dolazili na večeru.
svadba beskucnici „Za mene je ovo bila prilika da tim ljudima dam do znanja da zaslužuju da budu na ovakvom mestu kao i svako drugi“, rekla je Kamins.

Nekoliko lokalnih firmi i stanovnika je dalo odela, haljine i drugo za goste na večeri.

Čarli Alen koji je tri meseca u misiji za beskućnike, rekao je da je veoma zahvalan.

Kamins, 25-ogodišnja studentkinja Univerziteta Perdju, rekla je da je njen bivši verenik Logan Arauho platio veći deo troškova svadbe, a njeni roditelji i jedan od njegovih porodičnih prijatelja ostatak.

Kada mu je rekla o nameri da večeru poklone, složio se smatrajući da je to nesebičan način rešavanja te neprilike.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala