Najzanimljiviji sajt Balkana

dzoi cestnat pobenik u jednjeu

Amerikanci Miki Sudo i Džoi Čestnat su pojeli hrpu hot dogova za ekstremno kratko vreme. I time pobedili na tradicionalnom godišnjem takmičenju u brzom jedenju hot dogova poznatom kao "Nejtanovo izjedanje hot-dogova"...., organizovanom u Njujorku povodom 4. jula, Dana nezavisnosti SAD Oni su uspeli da u veoma kratkom roku "prožderu" neverovatan broj hot dogova!

Miki Sudo je tako pojela 38 i po hot-dogova za 10 minuta i osvojila titulu u brzom jedenju hot dogova kao i nagradu od 10.000 dolara! Ona je pobednik već treću godinu za redom. A pobedila je za par dužina hot dogova je bila bolja do bivše šampionke Sonje "Crne udovice" Tomas.

Dok je u muškoj konkurenciji Džoi Čestnat zvani "Čeljust", pojeo 70 hot dogova za deset minuta, najviše ikad pojedenih na ovom takmičenju i 17 više nego prošlogodišnjeg pobednika Meta StounijaSada magična granica iznosi 70 hot dogova! Ovaj put ga je Čestnat "pojeo" Stounija koji je uspeo da smaže samo 53 komada hot dogova

Da kažemo i to da je Čestnat je postavio svetski rekord 2013. kada je pojeo 69 hot dogova za 10 minuta, ali njegovih osam uzastopnih pobeda zaustavljeni su prošle godine kada je izgubio od Stounija.

Inače ovom čudnom i zanimljivom 100 takmičenju u jedenju hot dogova prisustvaovalo je na hljade ljud na Koni Ajlendu u Njujorku.
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1