Najzanimljiviji sajt Balkanaruka prišivena za nogu
Kinez Xiao Wei  je na poslu nesrećnim slučajem u koji se desio u novembru,odsekao sebi desnu ruku .!Ovaj nesrećni kinez se operisao u Hunan provinciji nakon što je doživio tešku povredu...


Kada je došao u bolnicu lekari su mu rekli da neće moći sačuvati njegovu desnu ruku....
Ali uz pomoć doktora uspešno je spašena i ponovo prišivena nakon što je tim hirurga presadio na zglob noge,gde  bi trebala ostati oko mesec dana.

 "Bio sam šokiran i zaleđen do trenutka kada su kolege isključile mašinu,uzeli moju ruku i odveli me u bolnicu. Još sam mlad, ne bih mogao zamisliti svoj život bez desne ruke",izjavio  je medijama Wei.

Kada je došao u bolnicu lekari hirurzi su mu ponudili mogućnost da odsečenu ruku zašiju za nogu kako bi zaustavili sušenje uke dok mu ne izleče povrede.

 "Imao je višestruke povrede. Osim posjekotina njegova ruka je bila spljoštena.Morali smo očistiti i izlečiti povredu pre nego su izvršili operaciju ponovnog pripajanja ruke na nogu", izjavio je Weijev hirurg

 Wei je operisan nakon mesec dana.Naravno on će biti podvrgnut još nekim zahvatima, a doktori se nadaju da će njegova ruka imati punu funkciju kao što je imala i pre.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala