Najzanimljiviji sajt BalkanaOduzeo mobilni kćerci pa završio u zatvoru

Jedna od mera vaspitanja za nepolsušno dete koje mnogi roditelji posegnu je oduzmanje neki privilegija, kako bi naučilo lekciju. Ali postoje slučajevi gde roditelj može da bude kažnjen oduzimanjem privilegija svom detetu kao što je bio ovaj slučaj...

jedan otac iz SAD-a je kažnjen nakon što je 12-godišnjoj ćerki oduzeo telefon.Ronald Džekson iz Teksasa završio je u zatvoru zato što je ćerki oduzeo telefon kada je saznao da je slala “nepristojne poruke”.

"Ponašao sam se kao roditeljKada dete uradi nešto pogrešno, učite ga ispravnim stvarima. Kažete mu gde je pogrešilo i kaznite ga kako bi zapamtilo da to ne treba da ponavlja". izjavio je Ronald za tv kuću CBS.


Međutim, nedugo nakon što je ćerki oduzeo telefon, stigla je policija i Džekson je optužen za krađu. Uhapšen je i proveo je neko vreme u zatvoru, pre nego što je platio kauciju od 1.500 dolara.

Prošle nedelje je njegov slučaj konačno dospeo pred sud, a svedočio je pred sudijom i svojom ćerkom koja sada ima 15 godina. Sudija je ustanovio da nema dovoljno dokaza da je počinio krivično delo i proglašen je nevinim, ali da je kojim slučajem doneo drugačiju odluku, Džekson bi proveo šest meseci u zatvoru i morao bi da plati kaznu od oko 2.000 dolara.

Mišel Step, majka tinejdžerke koja više nije u vezi sa Džeksonom, izjavila je da je “razočarana presudom”.

"Ne možete oduzeti nečiju imovinu, bez obzira na to da li ste roditelj, ili ne, rekla je ona.

Step je izjavila da je ona stvarni vlasnik telefona, pošto ga je kupila svojim novcem i za njega plaća račune.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala