Najzanimljiviji sajt Balkanasom oterao ronioce

Jednom ogormnom somu su zasmetali ronioci to jeste građevinci, koji su proveravali lokaciju za izgradnju mosta u gradu Kalinjingradu pa ih je oterao....Pripreme za Svetsko prvenstvo u fudbalu u Rusiji 2018. godine podrazumevaju i izgradnju novog mosta preko reke Pregolja u Kalinjingradu, preko kojeg će se stizati do novog stadiona.

Jednom ogormnom somu su zasmetali ronioci koji su proveravali lokaciju za izgradnju mosta pa ih je oterao.

Originalni most na toj lokaciji izgrađen je 1520. godine, a početkom 20. veka je zamenjen novim koji je bio pogodniji za pešake, vozila i tramvaje. Pošto je dotrajao, vlasti su odlučile za ga razmontiraju i zamene novim.

Ali pošto postoji mogućnost da se na toj lokaciji nalaze ostaci tela ljudi poginulih u Drugom svetskom ratu, kao i eksplozivnih naprava iz tog doba, stručnjaci su poslali ronioce da izvide situaciju.

I tada se desio problem...

Ronioci su naleteli na ogromnog soma od oko 220 kilograma, kojem se nisu svideli uljezi na njegovoj teritoriji, pa ih je oterao!

Predstavnici gradskih vlasti odlučili su da zbog ove grdosije radove na novom mostu malo izmeste, ne bi li smetali somu.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala