Najzanimljiviji sajt Balkana

petao
Kako prenosi brazilski list O´Globo, ptuženik Isak Selau koji je bio na uslovnoj slobodi a koji je dobio elektronsku narukvicu, okačio je ovu narukvicu više ni manje nego svom svom petlu u kokošincu!


Dok je za sada nemenovani brazilski optuženik otišao da počni još jedno krivično delo - da prodaje drogu!Brazilska policija je otkrila prevaru za vreme rutinske kontrole jednog ilegalnog mesta prodaje droge.Policajci su tada priveli 29-godišnjeg Isaka Selaua, optuženog za šverc droge i ilegalno nošenje vatrenog oružja.

Kada je policija proverila njegovo ime, navedeno je da je optuženi na uslovnoj slobodi i da je sigurno kod kuće jer nosi elektronsku narukvicu.

Policija je zatim dobila nalog da pretres njegovu kuću i na opšte iznenađenje policajaca pronašđena je elektronska nadzorna policjska narukvics u kokošincu okačena o vrat petlu.!

Policija, koja je navela da nikada nije otkrila elektronsku narukvicu na nekoj životinji, pronašla je kokain, marihaunu i vagu za merenje droge u domu optuženog Isaka koji je bio u kućnom zatvoru.Sada mu po svemu sudeći ovom "geniju" preti pravi zatvor...
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1