Najzanimljiviji sajt Balkana
Ovo kada pročitate sigurno če vam izgledati šokantno, možda i zanimljivo.Nadamo se da vam se neće ovo što vidite neće ogaditi.Južna Amerika donosi mnoge lepote ali i neke ružne šokantne stvariNa takvoj jednoj groznoj šokantnoj situaciji se našao i Adam Spencer koji je sa svojom devojkom otputovao u Južnu Ameriku.

da bi priliku iskoristio kako bi djevojku zaprosio.Njihovo putovanje iz snova uskoro je postalo prava noćna mora.

Posle nekoliko dana nakon što je zaprosio svoju devojku Shalynn u starom gradu Machu Pichu,kod Adama se na licu pojavila čudna rana koja je,postajala sve veća i veća.Posle odlaska kod doktora njemu su rekli šokantnu istinu da je  zaražen parazitom koji proždire ljudsko meso!!

Adam je odmah započeo terapiju antibioticima ne bili se crvena gnojna krasta povući,uprkos antibioticima  njegovo stanje je postajalo sve lošije, pa su mu doktori mu prepisali kreme,i nekoliko injekcija.

Kada je došao u SAD nastavio je terapiju. Adam se iz dana u dan borio s misterioznom bolesti donosno parazitom koji jede meso .

Na žalost terapija mu nije pomagala rana širila lagano i na usta i grlo. "Bilo je šokantno gledati,bojala sam za njega.Pomisao na to da umire, mu je bila tako zastrašujuća", izjavila je Shalynn medijima

Doktori u infektivnoj bolnici uameričkom gradu Carvallisu došli su do saznja da se parazit širi sve brže.Tačnije rečeno se zapravo hrani stanicama Adamovog organizma koje bi se trebale boriti protiv njega.

Nakon 21 dana terapije,parazit, kojeg je Adamu prenela mušica na Amazonu,počeo se povlačiti,ali i dan danas Adam i dalje ima velik ožiljak na licu!

Koji ga dalje seća na bolne dana kada je proveo boreći se protiv groznog parazita koji jede ljudsko meso.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala