Najzanimljiviji sajt Balkanasladoled
Svi volimo da jedemo najbolji hladni slatkiš leti -sladoled. Sigurno imate svoj omiljeni okus sladoleda kojim se hladite i sladite kada dođu tropske vreline....


Upravo ta najsenzualniji slatkiš u letnjejm periodu otkriva kakvi ste u seksu i šta očekujete od svog partnera...U nastavku teksta sladoled vam može otkriti kakav vam je partner ili vi u seksu.

Sladoled od Vanile

Sladoled od vanille je baš klasični okus u svetu sladoleda i jedan je od najpopularnijih.Ako obožavate vaniliju onda ste osoba koja nogama stoji čvrsto na zemlji.Kao što volite klasičan sladoled, isto tako većinom preferirate klasičan seks.Niste ljubitelj velikih eksperimenata u krevetu. Predlog o seksu na otvorenom ili na neobičnim mestima gotovo ćete uvek odbiti.To ne znači da ste dosadni u krevetu. Ljubitelji vanilile sladoleda su nežni i uvek u potrazi za pravom ljubavi.

Sladoled od čokolade

Čokolada je podjednako popularna kao i vanila. Ali za razliku od bele retro klasike postoje brojne vrste čokoladnog sladoleda.Klasični, gorki,s dodacima čokoladnih mrvica, karamele, orašastih plodova.Ljubitelji čokoladnog sladoleda su strastveni ljudi koji vole uživati - kako u hrani i dobrim ukusima, tako i u ljubavi i seksu. Čokoladni ljubitelji sladoleda imaju sedmo čulo kada su potrebe drugih u pitanju.Oni su predani i izdržljivi ljubavnici.

Orah, pistacio, lješnjak, badem

Ovakvi sladoledi se teško kombinuju s drugim vrstama, zbog čega ljubitelji oraha vole samo ovu vrstu sladoleda.U ljubavi su ljubitelji oraha verne duše.Seks s različitim partnerima jednostavno nije za njih.Reč je o romantičarima, uvek fiksiranim na
aktuelnog partnera i prevara nikad ne dolazi u obzir. Smatra  se da ovakvi ljubitelji sladoleda da maju zraženu porodičnu crtu.

Stračatela sladoled

Stračatela je lukava - ona nije niti vanilija ni čokolada. Verovatno je to i razlog njene popularnosti jer se ne moramo odlučiti za samo jednu vrstu sladoleda - dobijemo dve u jednom.I naravno što veći komadi čokolade, to bolji sladoled.Ljubitelji stračatele
su neodlučni.Njima je potrebna raznolikost u krevetu. Obožavaju različite seks poze i ne mogu izdvojiti jednu koja im je najdraža.
Obožavaju varijacije na razne seks teme. Kada je ljubav u pitanju ostaju verni i odani ako dobijaju dovoljno slobodnog prostora za sebe.

Sladoled od limuna

Ne postoji sladoled koji je više osvježavajući za  vruće leto nego sladoled od limuna.Kiseli okus slaodleda od limuna pravi je izazov za naše nepce.Ljubitelji limuna rado sanjare i to čine i kada je seks u pitanju. Oni imaju široke horizonte, ali se oni često ne mogu ostvariti. Oni vole egzotično. A kada je odabir partnera u pitanju često ne mogu odlučiti. Ipak, kada sretnu pravu ljubav predaju se. Uz ljubitelja sladoleda  od limuna  erotika će uvek biti u igri.

Kafa, karamela, punč

 Kafa, karamela i punč za ljubitelje ovakvih ukusa to su sladoledi bez konkurencije. Ljubitelji kafe,karamel,i punč ukusa slaodleda su pragmatični, a takvi su i u ljubavi. Ne vole eksperimentisanje, a mogu se i naljutiti ako partner predloži nešto novo i neobično. Oni ljubav više traže na intelektualnom nivou nego na erotskom.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala