Najzanimljiviji sajt Balkana
oni su muž i žena? indentični blizanci


Otkačeno totalno zar ne i nama je verujete nam?! Alison Bruks (na slici levo), koja se udala za Alinu Dejvis (na slici desno).Ustvari, kako je ovo moguće u zemlji Rusiji gde su brakovi između istih polova zabranjeni,dok je nasilje nad homoseksualcima u porastu, a homoseksualnost je proglašena mentalnom bolešću 1999. godine?...

Prosto.... 23-godišnja Alina rođena je kao muškarac po imenu Smitrij Kozhukov. Sebe je etiketirala kao androgenu, što vam uznači da se u principu ne uklapa ni u jedan pol.

On(a) se oblači se kao žena svaki dan, ali s obzirom da joj na krštenici piše da je muškarac, ruske vlasti nisu mogle da odbiju ovaj brak ili da im uskrate pravo da se venčaju piše britanski Miror

"Nismo imali nikakvih problema kada smo predali prijavu na pisarnici, iako smo očekivali žalbu ili nešto, ništa nam nisu rekli", rekla je Dejvis.

"Onda nas je šef pisarnice pozvao nekoliko puta, govoreći nam da ne žele da se obe pojavimo u venčanicama. Dodao je i da su brakovi u Rusiji isključivo između muškarca i žene."

Možda i jeste tako, ali ne postoji pravilo protiv ljudi koji žele da nose haljine ili žele da budu identični sa svojom mladom, tako da se ceremonija ipak odigrala u Kutozovski opštini u Moskvi.

I Bruks i Dejvis nosile su bele venčanice. I ako im nisu dozvolili da uđu na glavna vrata, pa su morali na zadnja, ipak su se venčale.

Dejvis misli da je ovo veliki trenutak za parove u Rusiji.

"Nismo sami u ovakvim problemima", rekla je.

"Pisala sam parocima koji planiraju slična venčanja i plaše se neuspeha sa registracijom. Budite svesni - ne možete da budete odbijeni".

izvor:kurir.rs
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1