Najzanimljiviji sajt Balkana


Katrini Frydlewicz kada je bila u 20-oj sedmici trudnoće,lekari su došli dijagnoze da se kod njenog nerođenog deta ne razvija leva strana srca.Tako su doktori Dečije bolnice u Filadelfiji želeli su izvesti operaciju srca na još nerođenom detetu....


Inače detetovo srce u tom dobu trudnoće majke je veličine  malog zrna grožđa.Mada su i pre lekari hirurzi izvodili ovakve operacije na srcu one nisu bile stopostotno uspešne.

Majka je izjavila kada je pristala na takvu operaciju njenog nerođenog deteta,da se nadala da će ovaj eksperimentalni hirurški poduhvat doktora pomoći njenom detetu pomoći i dati nadu u bolji i zdraviji život.Dok je otac rekao da je za njih to bila bila teška odluka.

Na kraju uz saglasnost roditelja operacija je bila izvedena,i doktori su tako operisali srce nerođenom detetu tj bebi.Iako kako su dokori priznali nisu bili sigurnu u ishod operacije,odnosno da li će ovakva operacija uopšte pomoći bebi kada ona dođe na svet Danas posle godinu dana od ove neobične hirurške operacije mališan je zdrav i već je proslavio svoj prvi rođendan.

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala