Najzanimljiviji sajt Balkana
Mali Dominik Gandrum (Gundrum) iz SAD-a sada može reći da je rođen pod srećnom zvezdom.Njegovoj njegovoj majci Me-ri rečeno dok je bila trudna da njen sin će živeti svega nekoliko sati po rođenju....

jer mozak njenog sina je rastao van lobanje,dok su strane lica bile razdvojene odnsono nisu pravilno srasle.

Ipak mali Dominik je nakon porođaja operisan u Bostonskoj dečijoj bolnici,dok doktori hirurzi su bil pomalo skeptični po pitanju da li će rekonstrukcija lica uspeti.Međutim,operacija je bila uspešna tako da se mali Dominik se odlično oporavio.

Majka dečaka Mery Gundrum kaže da je nakon porođaja njezin sin Dominik, bio veoma živahna beba i nije mogla je da pretpostavi da će,uprkos zdravstvenim problemima koje je imao kada se rodio , sa njim na kraju sve biti u redu.

Dok otac ovog mališana Mark  je izjavio da je oduševljen što može da planira njegovu budućnost.Na kraju da dodamo i to da Meri i Mark imaju osmoro dece.Dominik sada ima sedam meseci i razvija se sasvim normalno za svoje godine života.U nastavku donosiimo i video o malom Dominiku( gde možete videti kako je izgledalo njegovo lice po rođenju a kakvo je sada)

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala