Najzanimljiviji sajt Balkana

tepih stolić
Svako od nas ima u svom domu barem jedan tepih negde postavljen i svi volimo da taj tepih stoji "prilepljen" uz sami parket tj pod.Jer nabori, takozvane uši, na krajevima tepiha,nervira svakoga te nas "izazvaju" ...

da odmah ispeglamo ćošak.Ipak od tih "ušiju" tepiha tj nabora italijanskom dizajneru Alessandru Isoli rodila se neobična i zanimljiva ideja.
stolić tepihrazni oblici stoćić tepih
Svoj projekat Aleksandro je nazvao "Stumble Upon",ili prostije rečeno  tepih- stoćić.! Aleksandro je iskoristio nabore na tepisima ( tkz. uši) da bi stvorio fleksibilan i praktičan stočić za kafu. Savijeni komad tepiha odnosno stolić pruža udobnost i upotrebljivost, a izbor materijala ove dve površine stvara oštri kontrast između gornjeg dela tepiha i podloge.

stoćić tepihstolić i tepih
Stolić je integrisan u lepi, topao tepih na način tako da mu je jedan deo ugla (ili uglova) podignut prema gore, gde je donji deo tepiha obložen aluminijskim pokrovom. Taj ga pokrov ujedno i drži u u uspravnom, čvrstom vodoravnom položaju koji služi kako smo rekli kao površina stoćića za kafu,sok, piće, itd..
 

Dodaj komentar


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala