Najzanimljiviji sajt BalkanaIlustracija:Indijska mlada
U  indijskom selu Rasulabad u severnoj indijskoj državi Utar Pradeš, mlada je napustila svoje venčanje kada saznala da njen budući muž ne zna da reši jednsotavan matematički zadatak!...

Indijski mladoženja iz ove priče je na pitanje koliko je 15 plus šest, rekao 17. Kada je čula odgovor, mlada je otišla sa venčanja! Porodica mladoženje pokušala je da ubedi mladu da se vrati, ali ona je odbila, jer je lagao o svom obrazovanju, naveo je policajac Rakeš Kumar.

"Mladoženjina porodica nas je držala u neznanju o njegovom slabom obrazovanju. Čak i prvak može da odgovori na to pitanje", objasnio je mladin otac Mohar Sing.

Venčanje u selu Rasulabad, završeno je tako u sredu zbog pogrešne računice.Odnosno neznanja mladoženje rjer on nije znao sračunati najprostije brojeve! Porodice su vratile sve poklone razmenjene pre venčanja, a između porodica je posle nesporazuma posredovala policija. 

Inače većinu brakova u Indiji ugovaraju porodice, a mladenci, osim kratkih sastanaka, retko imaju priliku da se bolje upoznaju pre svadbe.

Jedna mlada se prošlog meseca udala se za gosta na svadbi, pošto je njen nesuđeni muž dobio napad na venčanju. Mladoženjina porodica je krila da ima epilepsiju. Dok je on bio na putu za bolnicu, mlada je pitala jednog od gostiju da ga zameni i venča se sa njom.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala