Najzanimljiviji sajt Balkanaprazna prodavnica
Amerikanac iz Tenesija Lijam Noris (47) morao je hitno do toaleta, dok je boravio u wc-u on nije mogao da čuje upozorenje preko razglasa da se prodavnica zatvara. Tako je ostao zaključan u prodavnici ali to nije sve...

Nakon što je obavio fiziološke potrebe Noris je oprao ruke, izašao iz WC-a.

Tada je shvatio da je ostao sam i zaključan u supermarketu  i da će morati da sačeka jutro kako bi ga radnici prve smene "oslobodili" iz prodavnice. U prvi mah, Norisa je uhvatila panika kada je shvatio da je mobilni telefon zaboravio  u automobilu, pa je počeo da "nekotrolisano" jede.

"Kada sam nervozan, ja jedem. Kada sam shvatio da sam zarobljen u supermarketu ,poludeo sam i samo sam jeo" rekao je Noris posle oslobađanja.

U časovima koji su usledili nakon " nakon što je ostao "zarobljen" Noris je jeo šega god se dohvatio, počev od hladnih jela, slatkiša, grickalica, kolača i drugih prehrambenih proizvoda...

Kasnije je utvrđeno da je njegova nervoza zaslužna što je pojeo 6,8 kilograma gotovih jela, tri kilograma raznih sireva, 74 parčeta govedine, skoro 70 čokoladica, 60 krofni, 7 kutija čokoladnih kolača,4 kutije drugih kolača... i tu se spisak ne završava....


Noris je bio toliko nervozan po rečim a upravnika supermarketa da je popio 17 limenki gaziranih sokova, seam litara đusa, pet limenki energetskih pića i skoro dve litre javorovog sirupa.!


Sve u svemu, hrana koju je Noris pojeo je u vrednosti od 8.000 dolara!

"To je sumanuta količina hrane s obzirom na to da je bio zaključan samo osam sati " rekao je upravnik prodavnice američkim novinskim i TV medijima.

Sa druge strane, Noris se branio pričom o nervozi i strahu.

"Bio sam sam u mračnom objektu i preplašen. Počeo sam da jeden kako ne bih mislio na to i tako sam radio sve dok me nisu oslobodili" objasnio je Noris.

Ipak, mnogima je njegovo objašnjenje čudno, a neki čak i sumnjaju da je namerno otišao u toalet kako bi dobio priliku da jede koliko želi i to verovatno besplatno!

Portparol policije okruga Fejet potvrdio je da je u toku istraga ovog slučaja ne bi li se utvrdilo da li je Norisovo objašnjenje logično, odnosno da li je on žrtva u ovom slučajuDodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1