Najzanimljiviji sajt Balkanavoli pse
Ron Sargent, milioner iz Texasa, planira da svoja tri psa, Willy, Dixie, Lance, imenuje jedinim naslednicima i tako im ostavi 75 miliona dolara ! Ron je toliko opsednut svojim psima, ....

da je čak zaposlio čoveka kog plaća 45 dolara na sat za održavanje njihovih profila na društvenim mrežama.!....

Josh Davis, konsultant za društvene mreže, tvrdi da ovom poslu posvećuje i po osam sati sedmično, što je rezultiralo time da je Facebook strana ovih pasa, pod nazivom “Razmaženi kavaljeri”,sada broji više od 23.000 fanova!

Osim profila na Facebooku, ovi Ronijevi psi Willy, Dixie, Lance imaju svoj Instagram kao i Twitter profil.

"Ron mi svaki dan pošalje poneki video-snimak, sa napomenom ili komentarom.Sadržaj komentara je uglavnom pisan iz perspektive pasa i obično su pretpostavka kako su se oni osećali u tom trenutku, ili šta bi to moglo da im se mota po glavi.Zatim ja te snimke objavljujem na društvenim mrežama Facebooku,Twitteru, Instagramu" kaže Davis.

Izgleda da će ovi španijeli postati još popularniji, jer se o njima i Sargentu čak snima i emisija, odnosno reality show koji govori o neizvesnosti povodom (mogućeg)  nasledstva do 75 miliona dolara!

"Po nekim pričama iz moje porodice kaže da će Ron sav novac ostaviti prokletim psima" zabrinuo se jedan od njegovih sinova.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala