Najzanimljiviji sajt Balkanakris i rejcel
Engleski mladoženja Kris Mahone (27) i njegovih 29 prijatelja dožveli su  veoma neprijatnu scenu, kada su na aerodromu otkrili da ih je buduća mlada Rejčel Doran (29) prevarila i pobegla sa 14.000 evra..... taj "veliki" novac bio je namenjen svadbi odnosno troškovima svadbe Krisa i odbegle mlade Rejčel....

Kako navodi engleski "The Sun", veselo društvance okupilo se na aerodromu pre leta na Ibicu, gde se u jednom hotelu trebalo održati slavlje u trajanju od četiri dana.

Na žalost veselog društva i mladoženje otkrili su da je mlada, koja je preuzela na sebe brigu oko organizacije, nije bukirala karte za avion, niti rezervisala smeštaj za goste svadbe na Ibici, iako su joj svi dali novac.

Krisovi prijatelji su govorili da im se čini se kako je Rachel to napravila sve ovo kako bi se osvetila Krisu jer je pogrešno mislila da ju je varao.


" Neki od nas zarađuju samo 200 funti nedeljno i skupljali su za Krisovo venčanje od aprila meseca. To je nečuveno" rekli su neki od gostiju ensuđene svadbe. Naravno jadni Kris se morao izvinjavati gostima svadbe zbog odbegle mlade i nestanka 14.000 evra

Rejčel je izgleda kako stvari stoje sve pomno isplanirala, pa je zvanicima otisnula lažne avionske karte s logom lokalne turističke kompanije.

Ipak da sve ne bude loše pobrinuli su se novinari redakcije "The Sun", koji su Krisu i njegovoj ekipi ipak ponudili da barem plate novi aviosnki lett na Ibicu.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala