Najzanimljiviji sajt Balkana

ostavli svoju bebu i otišli na žurku decija kolica stepeniste

Jedan nemenovani poljski mladi bračni par iz Krakova uradili su totalno neshvatljivu i veoma čudnu stvar!Oni su ostavili bez imalo griže savesti svoju bebu na stepeništu zgrade!..Mladi bračni par 23-godišnja mama i njen 28-godišnji muž su bebu ostavili u dečijim kolicima s papirićem i porukom da su otišli na žurku i to verovali ili ne na jedan ceo dan!

Bebu od 16 meseci koju su ostavili mladi roditelji uplakanog, u mokrim pelenama, na stepeništu zgrade našla je komšinica koja je izašla iz stana pošto je čula glasan plač bebe.Bebu je košinica presvukla, nahranila, smirila i pozvala krakovsku policiju.

"Policiji je u utorak stigla prijava da je na stepeništu jedne od zgrada napušteno dete. Pronašla ga je jedna stanarka kako glasno plače i drhti promrzao zbog mokrih pelena", izjavio je poljskoj televiziji TVN24 portparol lokalne policije Marijuš Ćarka.

Bebu je hitna pomoć prebacila u bolnicu, a policija je u dečijim kolicima našla poruku majke i uspela sutradan da pronađe nesavesne mlade roditelje

"Oni su bili potpuno zatečeni zašto ih traži policija. Majka ne vidi ništa loše u tome što je bebu ostavila na stepeništu. Rekla je da ga je ostavila samo na jedan dan, zato što je morala otići na žurku",izjavio je tv stanici potparol Ćarka.

Poljakinja je optužena za krivično delo ugrožavanja zdravlja i života deteta, a da li će joj beba biti oduzeta odlučiće sud u Krakovu.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala