Najzanimljiviji sajt Balkana

spasiti ženu ili majku u poplavi

Jedna kineskinja je napustila svog muža zbog veoma neobičnog i bizarnog razloga! Verovatno za ovakvu odluku svakome bi bilo teško da donese:....

"Spasiti ženu ili majku?". Ipak, Gao Fengšu je presekao - u korist majke, pa je popio razvod!

Gao je napustio svoj poplavljeni dom, ostavio suprugu sa malom decom unutra i otrčao da spasi svoju rođenu majku. Kada se vratio, supruga je već svoju decu popela na krov kuće, a njemu je poručila da može da "ode s vodom".

Nesrećni Gao je pokušao da se opravda, ali nije mu bilo pomoći. Sledećeg dana supruga je ga je napustila, povela je decu i pokupila sav novac koji je uspela da spase iz kuće.
Ovih dana narod Kine se već sedmicama bori sa poplavama dok je neobična vest o gore navedenom događju dodatno potresao neke kineze.

"Uvek sam mislio da je to pitanje majka ili žena šala. Nikad nisam poverovao da će se neko stvarno naći u situaciji da bira... A eto, on jeste! Žao mi je čoveka", komentarisao je jedan od kineza na društvenim mrežama.

Žene su bile mnogo oštrije! "Kao majka i kao žena razumem izbor koji si napravio, ali, ni ja ti ne bih oprostila", navela je jedna gospođa iz kine.
Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala