Najzanimljiviji sajt Balkanaspasiti ženu ili majku u poplavi

Jedna kineskinja je napustila svog muža zbog veoma neobičnog i bizarnog razloga! Verovatno za ovakvu odluku svakome bi bilo teško da donese:....

"Spasiti ženu ili majku?". Ipak, Gao Fengšu je presekao - u korist majke, pa je popio razvod!

Gao je napustio svoj poplavljeni dom, ostavio suprugu sa malom decom unutra i otrčao da spasi svoju rođenu majku. Kada se vratio, supruga je već svoju decu popela na krov kuće, a njemu je poručila da može da "ode s vodom".

Nesrećni Gao je pokušao da se opravda, ali nije mu bilo pomoći. Sledećeg dana supruga je ga je napustila, povela je decu i pokupila sav novac koji je uspela da spase iz kuće.

Ovih dana narod Kine se već sedmicama bori sa poplavama dok je neobična vest o gore navedenom događju dodatno potresao neke kineze.

"Uvek sam mislio da je to pitanje majka ili žena šala. Nikad nisam poverovao da će se neko stvarno naći u situaciji da bira... A eto, on jeste! Žao mi je čoveka", komentarisao je jedan od kineza na društvenim mrežama.

Žene su bile mnogo oštrije! "Kao majka i kao žena razumem izbor koji si napravio, ali, ni ja ti ne bih oprostila", navela je jedna gospođa iz kine.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala