Najzanimljiviji sajt Balkana

indijac se oženio taštom

Indijac Suraj Mahto (22) napustio je svoju suprugu Lalitu i oženio se taštom odnosno Lalitinom majkom Ashom Devi koja ima 42 godine.Tako se ovaj mladić našao u centru pažnje medija u Indiji u junu mesecu ...Njihova nauobičajena afera počela je kada je Asha posetila ćerku u selu Puraini u saveznoj državi Bihar u Indiji prošle godine.


Kada se Suraj razboleo, ona je brinula o njemu i za to vreme oni su se zaljubili jedno u drugo. Znali su da je njihova ljubav zabranjena, ali su nastavil da održavaju kontakt i kada se Asha vratila kući.

Kada je Lalita otkrila da su imali aferu, zapretila je majci i zahtevala da se drži podalje od njenog muža, ali je ona nije slušala.

Ni Lalitin otac nije uspeo da ubedi svoju suprugu da prekine tu vezu koja je urušavala porodične odnose i izvrgavala ruglu sve koji su u nekakvoj vezi sa njima. Čak su i stanovnici Surajevog sela bili protiv njihove nezdrave veze i svakom prilikom pokušavali su da ih spreče da budu zajedno.

Suraj i Asha su na kraju pobegli i venčali se, ali posle dva meseca braka, shvatili da su napravili veliku grešku i sada oboje žele da se vrate svojim starim supružnicima.

"Shvatio sam svoju glupost. Napravio sam grešku, ali je više nikada neću ponoviti u budućnosti. Sada je više ne posmatram kao ženu, već se ponašam prema njoj kao prema majci. Sad na kolenima molim Lalitu da me primi nazad, zbog dobra našeg sina" rekao je Suraj za britnaski “Daily Mail”.

"Više ga ne tretiram kao muža, već kao zeta. Već smo podneli zahtev za razvod i ja želim da se vratim mom mužu što je pre moguće" rekla je Asha DeviDodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1