Najzanimljiviji sajt Balkanaselfi sa zmijom zvečarkom mogao je biti koban

Aleksa Gomez (36) je  uradio baš glupu stvar dok je demonstrirao svoju hrabrost, on je okrenuo leđa ni manje ni više nego jedonoj od najotrovnijih zmija na planeti - zvečarki kako bi napravio spektakularnu selfi fotografiju!...
 
Aleks je naišao na zvečarku na svom ranču u Lake Elsinoreu u Kaliforniji, te  je odlučio da uslika ovaj momenat sa jednim originalnim ali i spektakularnim selfijem. i to sa nađenom zvečarkom.Očigledno je da se zmiji nije svideo selfi pa se surovo osvetila Aleksu.
 
"Zvečarka je bila mala i bilo mi je simpatično kako je zveckala svojim repom" izjavio je Aleks za lokalne američke medije.
 
Da stvar bude gora po Aleksa, izgleda da su njegovi najbliži na zvečarkinoj strani. Njegov sinovac, koji je bio sa njim u trenutku napada, ispričao je da je Aleks ignorisao nekoliko upozorenja od zvečarke i da je imao sasvim dovoljno vremena da odustane od selfija.
 
Takođe, i njegova majka Debra, je izjavila da će svom sinu "održati lekciju" tako što će njegovu glupost podeliti sa svim medijima.
 
"Rekla sam mu da su me zvali ljudi iz medija da dam izjavu. On me je zamolio da ne idem kod njih, a ja sam mu odgovorila da baš hoću. Daću ja njemu lekciju iz života. Nemam milosti za njega" rekla je Alkesova majka Debra u izjavi za KCBS
 
Da ceo događaj nije bio nimalo naivan, posvedočili su i lekari iz bolnice gde je Aleks zbrinut, rekavši da je zmija najverovatnije krenula da ga ujede za vrat, da je u kom slučaju ga tamo ugrlizla bi bio ubrzo mrtav, ali ga je promašila za par centimetara te ga je ujela za rame.Takođe se strahujeda bi Aleks mogao da izgubi i ruku zbog ujeda zvečarke
 
I zahvaljujući ujedu za rame ostao je živ, naravno fotka je ostala sa zvečarkom i kao uspomena i kao dokaz da sa zmijama se nije igrati.

 

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1