Najzanimljiviji sajt BalkanaAmerikanac Erl Rej Džoun je uradio jednu veoma  čudnu i otkačenu stvar.Da se ne bi njegova biša žena dočepala para Rej je odlučio da u septembru mesecu promeni 500.000 dolara u zlato,i potom ga bacio u smeće!...


Erl Rej je neobičan događaj ispričao i priznao sudiji.Da je namerno promenio 500.000 dolara u zlato, a potom to isto zlato bacio u smeće Inače  je u toku brakorazvodna parnica između njega i žene sa kojom je proveo poslednjih 25 godina.


Džouns je trenutno u zatvoru gde služi  kaznu zbog porodičnog nasilja, jer je svoju ženu pretukao i držao zarobljenu u njihovom domu marta meseca 2013. godine.

Ona ga je prijavila,a tri nedelje nakon napada je zatražila razvod, e je Rej odlučio da pola svoje imovine pretvori u zlato i baci ga tako reći u smeće

Kako je zlato bačeno na odlagalište ono je tehnički vlasništvo vlasnika tog objekta,ali se Džouns udela svoje supruge rešio na pogrešan način jer u slučaju da zlato ikada bude pronađeno ono će ipak pripasti njegovoj supruzi.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1