Najzanimljiviji sajt Balkanadolari gomila

U glavnom gradu Nju Džerzija Trentonu, osvojen je jedan od rekordnh džekpotova američke lutrije "Powerball" u iznosu od skoro 430 miliona dolara,...

 Pobednička kombinacija bila je 5-25-26-44-66, a "Powerball" broj je bio 90. saopštili su zvaničnici lutrije...

Ali dobitnik gotovo 430 miliona dolara na američkoj lutriji "Powerbal" još nije došao da podigne nagradu, ali je slavlje organizovano u prodavnici u Nju Džerziju gde je kupljen dobitni tiket.

Takođe nije poznato da li je vlasnik loza jedna ili više osoba. Zvaničnici lutrije izjavili su u nedelju da je karta prodata u jednoj radnji trgovniskog lanca "7-Eleven" u gradu Trentonu.

"Osvajanje džekpota je dogadjaj koji može da vam promeni život. Čestitamo srećnom dobitniku i prodavcu koji mu je prodao srećku. Nestrpljivo čekamo da nam se dobitnik javi", kazala je direktorka lutrije Karol Hedinger u juče u nedelju

Hedinger je navela da je današnji džekpot sedmi najvredniji dobitak u istoriji "Powerball"-a .

Dok je radnik Luis Sandoval izjavio je lokalnim medijima da nema ideju ko bi dobitnik mogao da bude i da su on i njegove kolege bili "zapanjeni" kada su saznali da je karta prodata u njihovoj radnji.

Ovo nije prvi put da milionski dobitak američke lutrije ode u Nju Džerzi, pobednička srećka vredna preko 380 miliona dolara izvučena je u istom okrugu 2013. godine.

Nagradna igra "Powerball" igra se u 44 savezne države u SAD, u Portoriku i na Devičanskim ostrvima. Inače šanse za osvajanje glavne nagrade bile su jedan prema 292,2 miliona.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala