Najzanimljiviji sajt Balkana


Kosrae Nautilus tropsko ostvo na prodaju

Oni koji su nekada sanjali o tome da imaju svoje privatno ostrvo sada mogu da ostvare taj "san" i da imaju u svom vlasništvu ima prelepo tropsko ostrvo...
Ostrvo Kosrae se nalazi na Mikroneziji   a sve što je potrebno budućem vlasniku ostrva je to da treba da uplati tiket od 49 dolara i tako stekne pravo da učestvuje u jedinstvenoj online lutriji.

Budućeg vlasnika osim hotela i ronilačkog centra na ostrvu čeka i pet automobila, dva kombija, jedan kamion, restoran pun namirnica, račun u banci na kom ima 10.000 dolara, kao i 16 članova osoblja.Ovaj odmarališni raj Kosrae Nautilus nalazi se na samo 20 minuta vožnje od aerodroma na ostrvu Kosrae, piše Travellandleisure.

Vlasnici odmarališta uveravaju da nije u pitanju nikakva prevara. Hotel posluje odlično već više od 20 godina, a sada su se odlučili da ga "prodaju" kako bi bili bliže svojim unucima.

Ukoliko bude kupljeno manje od 50.000 tiketa, odmaralište neće nikome pripasti, ali će pobednik lutrije ipak primiti polovinu od prihoda prodatih ulaznica.

"Zašto smo odlučili da sve ovo prepustimo nekom? Imamo četiri sina, a pre tri godine jedan od sinova je dobio i ćerkicu. Naša unuka je živela jedno vreme ovde i sad nam nedostaje, želeli bismo da provodimo više vremena sa njom", rekli su vlasnici ostrva.

Učesnici mogu da kupe karte u “paketu” od jedne, tri, pet ili deset, a što više karata kupite veća je mogućnost da osvoje ovu imovinu. Izvlačenje će moći da se prati uživo na Jutjubu I Fejsbuku. Ime srećnog dobitnika će biti objavljeno i na sajtu gde je konkurs i objavljen.

Ukoliko želite da postanete vlasnik ovog ostrva sve što treba da uradite jeste da kupite tiket za 49 dolara i da čekate izvlačenje 26. jula.

izvor:B92

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1