Najzanimljiviji sajt Balkananajširi jezici na svetu Bajron i Emili Šlenker
Bajron Šlenker (47) iz Sirakjusa i njegova ćerka Emili iz SAD, država New York, su upisani u Ginisovu knjigu rekorda
, zahvaljujući ekstremno širokim jezicima. Šlenkerov jezik je širi od iPhone 6,  dok ga 14-godišnja kčer skoro u "stopu prati" ...

Jezik Bajrona Šlenkera širok je 8,6 centimetara, što je jednako širini prosečnog podmetača za čaše sa ovom veličinom dobio je "titulu" čoveka sa najširim jezikom na svetu u muškoj kategoriji i upisan je u Ginisovu knjigu rekorda.

Dok jezik njegove ćerke Emili je za 1,3 centimetra uži, što joj je omogućilo da se upiše u Ginisovu knjigu rekorda ali ženskoj kategoriji

Zbog ovog prirodnog "dara",odnosno jaširih jetika na svetu kćerka Emili i oatac Bajron su postali slavne ličnost u svom gradu.
Bajron Šlenker i kćerka Emili imaju najšire jezike na svetu

Šlenkerovi su oduvek bili svesni da njihovi jezici ne izgledaju kao tuđi, ali su sasvim slučajno otkrili da imaju potencijal da postanu rekorderi.

Bajron je prelistao Ginisovu knjigu rekorda koju je Emili čitala u okviru školskog projekta, i shvatio da ima za centimetar širi jezik od aktuelnog rekordera.

"Moje prijateljice se često šale na račun Bajronovog jezika i našeg seksualnog života, ali ja ne padam na provokacije" kaže Viki, supruga rekordera sa najširim jetikom na svetu.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala