Najzanimljiviji sajt Balkanaznak muškarac i žena
Kako su opbjavili pojedni kineski mediji,oženjeni kinez čije je ime Čen (44) iz  provincije Đeđang, otišao je kod lekara jakih zbog bolova u stomaku i krvi u svojoj mokraći.Ali doktori su ostali zaprepašćeni onim što su otkrili!....

Čen je imao menstruaciju, kao i kompletne reproduktivne ženske organe.?!

Čen je znao da nešto nije u redu jer je danima osećao umor, lice i noge su mu oticali, a na kraju se pojavila i krv u mokraći pa je odlučio da ode kod lekara na pregled.Kada su mu uradili kompletan skener, video je nešto što nije mogao ni da pomisli, shvatio je da ima matericu i jajnike.

Analiza je pokazala da ovaj nesrećni Kinez ima dva X hromozoma, što znači da je genetski u stvari žena.Otkriveno je i to da zbog genetskog poremećaja ima tumor na nadbubrežnim žlezdama, zbog kog mu one otiču i utiču na pojačano lučenje muških hormona.

U bolnici, koja je vršila ispitivanje, kažu da su u prvi momenat pomislili da je Čen žena koja se predstavlja kao muškarac, a tek su detaljnim pregledom shvatili da on nema Adamovu jabučicu, kao i da mu se polni organ razlikuje od drugih.?

Čen tvrdi da sa suprugom ima normalan seksualni život, ali mu ne veruju. Terapija koja bi ga vratila u njegov “normalan” pol, zbog godina, nije moguć.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala