Najzanimljiviji sajt BalkanaBojl sa Blajtom i društvom sa Tajlanda
Filip Bojl (33) iz Nunthorpea, pregrađa Middlesbrougha, i njegov prijatelj Džejmi Blajt zavšili su  11 hiljada kilometara udaljenom Tajlandu mada su se u prošli u petak dogovorili da će provesti mirnu veče uz par piva....

Ali kako to ponekad bude  "još jedna tura" se pretvorila u njih nekoliko Nakon ponoći, Bojl i njegov prijatelj Džejmi Blajt odlučili su da nastave izlazak kod njega kući. 

Dok su sedeli kod Bojla kući, pričali su o odlasku na Tajland, što, obzirom na njihovo stanje, nije bila suluda ideja.

"U jednom trenutku Džejmi me pitao da li imam kod sebe pasoš. Prvo sam pomislio da se šali, ali onda me podsetio da imamo tamo nekoliko naših prijatelja na Pataji iz Middlesbrougha koje nismo dugo videli. Bila je to loša ideja u 'pet do dvanaest', koja se odjednom pretvorila u odličnu ideju“, priseća se Bojl za list Evening Gazette.

 Ona su se njih dvojica u subotu tj te noći zaputili prema aerodromu i popularnom turističkom odredištu Pataji s najlonskim vrećama u rukama u koje su natrpali nekoliko majica i gaćica.

"Na putu do Mančesterskog aerodroma sam se skoro predomislio, ali presudio je taksista koji se tada okrenuo i rekao kako je Džejmija tako već četiri puta tako vozio na aerodrom na 'last minute' putovanja. To mi je bilo urnebesno pa sam ovog puta odlučio i ja sudelovati".

Do Pataje njih dvojica su putovali sedam sati, sa  jednim presedanjem u Abu Dabiju  i  tamo na Tajlandu pronašli svoje društvo koje su tražili. 

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala