Najzanimljiviji sajt Balkanakuća u Americi
...kako bi ste vi reagovali da vam se tako nešto dogodi ?Zanimljiva priča neobičan i  pomalo drzak događaj se odigrao u gradiću Springdale-u, u državi Ohajo.....


Neimenovana porodica, iz SAD pre izvesnog vremena je otišla na dve nedelje dug odmor. Međutim kada su se vratili,šokiralo ih je ono što su zatekli u "svojoj" kući - u njihovu kuću uselio se potpuni neznanac.Neznanac je tokom njihovog boravka na odmoru supeo da zameni sve brave i kuću proglasio svojom.

Neznanac Robert Kar oterao je neimenovanu porodicu sa kućnog praga, pri tome se pozvavši se na rupu u zakonu, odnosno stari princip "tihog preuzimanja" koji navodi da se vlasnici koji napuste imanje odriču svih prava na njega.

Rober Kar je predao okružnom sudu  papire za pokretanje postupka "tihog preuzimanja", i pošto nije prekršio zakon,svojim potupkom njegov predmet je trenutno u procesu obrađivanja.Zaprepašćeni dojučerašnji vlasnici kuće tako su sada primorani da se privremeno presele kod rođaka.

"Nije mi prvi put da ovo radim. Imam čitav tim ljudi, koji "njuška" po gradovima i gleda koje su kuće napuštene.Čim napustite svoje imanje, odričete se prava na njega", drži se i dalje Kar svoje neobične pomalo drske priče.

Kar je uhapšen na osnovu optužbe provale i upada na posed, ali okružni sud u Hamiltonu u Ohaju odlučiće o neverovatnom slučaju polaganja prava na posed "tuđe" kuće.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala