Najzanimljiviji sajt BalkanaFedra Fabijan (25)
Fedra Fabijan (25) iz Mađarske i Endru Vordli (40) iz Britanije pre više od tri godine počeli su vezu preko interneta. Uživo su se videli nekoliko puta, ali ni jednom nisu imali seks....

Njihova veza na daljinu je sjajno funkcionisala, osim što nikada nisu spavali zajedno. Emotivno su se povezali i zavoleli jedno drugo. 

Nekoliko puta, kada su se videli uživo, Endru je uspevao da se opravda Fabijani zašto ne može da ima seks sa njom. Imao je razne izgovore, poput onih da ima infekciju bubrega. Obzirom da je veza toliko dugo trajala, Fedra je odlučila da se preseli kod njega. Tada je saznala njegovu tajnu.

Endru je rođen sa bešikom izvan tela, zbog čega nema polni organ. 

“Nisam se osećala izneverenom. Smatram da je to bila njegova privatna stvar iako sam mu ja devojka. Mogu samo da zamislim koliko mu je bilo teško da prizna. Teško je ženama da saopšte partneru da ne mogu da imaju decu, a kako li je tek bilo njemu”, ispričala je Fedra u jednom intervjuu.

Ovaj medicinski fenomen je vrlo redak. Fedra je odlučila da ostane sa svojim momkom i da zajedno potraže pomoć. U Londonu su mu potvrdili da mogu da ga operišu i da mu promene život. 

Endru je da bi se lakše izborio sa ovim problemom u mladosti koristio razne droge, među kojima su ekstazi i LSD.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala