Najzanimljiviji sajt Balkana

podvodne misteriozne  strukture u blizni kalifornije FOTO:PRINTSCREEN/YOUTUBE

Internet "istraživači" koji koriste "Google Earth" u potrazi za misterioznim formacijama i mogućim nedentifikovanim strukturama širom sveta, pre par dana  su  "otkrili" čudnu formaciju na dnu okeana...

Preciznije na dnu u Kalifornijskog zaliva. Misteriozna struktura na dnu okeana udaljena je 60-ak kilometara od meksičke obale.

Ovaj "podvodni grad" veliko je otkriće zbog svoje veličine i pridržavanja linearnosti što ukazuje na to da nije reč o prirodnoj formaciji.!

Podvodne strukture koje se nalaze između poluostva Baja Kalifornia i zapadne meksičke obale protežu se do zapanjujućiih 120 km. Cevaste konstrukcije koje se vide skrivene na dnu okeana široke su oko 5 kilometara.Neki komentatori kažu da bi to mogao biti drevni sistem puteva i tunela stvoren pre više hiljajda godina kada je nivo mora-okeana bila znatno niža


Drugi opet nagađaju da su to ostatci neke misteriozne drevne civilizacije, odnosno ruševine njihovih hramova i domova.

Skeptici, međutim, tvrde da nijedna od prethodno pomenutih teorija nije prihvatljiva te da je verovatno reč o reljefu morskog dna koji izgleda kao neke (precizne) cevaste strukture (što baš nešto i ne liči na prirodnu formaciju op.aut)

Na kraju jedino se zna, da niko ne zna, šta je u pitanju i misterija ovih podvodnih struktura i dalje ostaje nerazjašnjena.

Naravno,vama ostavljamo da sami  donesete zaključak o čemu se ovde radi; prirodna struktura, nešto strano nepoznato, ili drevna struktura!?

Pogledajte video:
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1