Najzanimljiviji sajt Balkanapandorina kutija
Dobro znamo da vam ovo zvuči krajnje čudno i pomalo blesavo( i nama je) ali istina je, da i dalje ostaje misterija kako je umro Džejson Ajri (37)?!Nesrećni mladić je umro nakon što je, u kući svojih roditelja, otvorio kutijicu na kojoj je crvenim slovima pisalo "Pandorina kutija".?!....


Ko ne zna da objasnimo da je "Pandorina kutija"  artefakt iz grčke mitologije, a po predanju, u njoj su se nalazila sva zla ovog sveta.

U maju mesecu Džejson je nakon kupovine svratio u kući svojih roditelja da bi se presvukao otišao je na sprat u njihovu spavaću sobu.Džejsonova majka Ana (69) se zabrinula nakon što njen sin dugo vremena nije sišao. Popela se do svoje spavaće sobe i pronašla sina

To jeste njegovo skoro mrtvo beživotno telo,dok je pored tela stajala kutija sa ispisanim "pandorina kutija" u kojoj se nalazio neotvoreni paketić marihuane.Obdukcionim nalazom utvrđeno je da u Džejsonovom telu nije bilo nikakvih opijata(  marihuane it kutijice)  i da je njegovo srce jednostavno prestalo da kuca izazivajući otkazivanje svihunutrašnjih organa.?!

Na žalost doktori nisu uspeli da ustanove uzrok koji je doveo do zastoja rada srca odnosno nije bilo moguće utvrditi šta mu se desilo tog kobnog dana.

Denis Ajri (64), otac preminulog Džejsona ispričao je da je njegov sin kobnog dana bio u dobrom raspoloženju.
"Bio je sasvim normalan. Mislim da je uživao u povratku u svoj rodni dom. Baš se vratio iz kupovine i otišao je na sprat kako bi se presvukao".

"Pokušao sam da ga pridignem. Košulja mu je bila lepljiva, a lice mu je poplavelo i mogao sam da osetim jedva slab puls na njegovom vratu", kaže Denis.Lekari Hitne pomoći pokušali su da ožive Džejsona, ali on nije povratio svest, preminuo je dva dana kasnije u bolnici pod još nerazjašnjenim okolnostima.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala