Najzanimljiviji sajt Balkana

naduvane ovce pravile haos po selu

Ovce, koje simbolišu dobrotu, nevinost, plemenitost i mir,ali ako se napasu marihuane, onda one mogu postati veoma agresivne. Ovce u Novom Južnom Velsu se naravno kao i sve ovce hrane najrazličitijim biljakama, ....

ali ove su u jednom trenutku "zamenile" travu za kanabis, i od svega na kraju je ispao haos  u mirnom selu Ridipendi.

Zabezeknuti seljani su u čudu gledali pomahnitale ovce, od kojih su neke provaljivale u kuće, dok su druge u bunilu istrčavale ispred automobila koji su ih gazili."Stado ovaca je izazvalo nevolju. Ovce su upadale u bašte, čak i u kuće, a jedna spavaća soba je potpuno razvaljena", rekao je predstavnik lokalne zajednice Ioan Ričard.

Marihuana je bačena pored puta, pošto je zatvorena ilegalna laboratorija za uzgajanje indijske konoplje, a Ričard je naveo da se seljani bolje da bi i ostale ovce iz sela mogle da se napasu kanabisa pored puta.

"Bojim se i da pomislim šta bi moglo da se dogodi ako sve pojedu - doživeli bismo teror psihotičnih ovaca u celom selu", kaže Ričard.

"Poprilično je bizarno. Neke ovce su postale agresivne i počele da jure ljude", rekao je farmer Devald Vaso.

Ričard se sada svom snagom bori protiv učestalnog bacanja otpada pored seoskog puta, a kap koja je prelila čašu su ostaci laboratorije za proizvodnju marihuane, pronađeni u blizini raskrsnice kod Salem Čapela u blizini Ridipendija.

"Rekao sam članovima lokalnog saveta da se uvere da je policija pozvana pre uklanjanja dokaza koji ukazuju da je reč o napuštenom kompleksu za uzgoj marihuane", rekao je Ričard.

Portparol saveta u Svonsiju rekao je da je marihuana uklonjena ali nije mogao da potvrdi da se ovce nisu ponovo napasle konoplje.

"Obavestili smo policiju čim je incident prijavljen i otišli smo na lice mesta. Marihuana je uklonjena, ali apelujemo na sve koji imaju bilo kakva saznanja o tome ko bi mogao biti umešan u proizvodnju marihuane na tom mestu da nam to i jave ili da pozovu policiju Južnog Velsa", rekao je portparol.
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1