Najzanimljiviji sajt Balkana

Čau čau Panda pas
Nekad su francuski buldozi i labradori bili favoriti.Sada ako je suditi po potražnji i velikom"ludilu" Kineza a i po rečima kineza Ch'ena, koji drži radnju sa ljubimcima  na jugozapadu Kine je to "Čau Čau panda pas".....

Vlasnik pet shopa kinez Hsin Ch'en jedva stiže da usluži svoje mušterije zbog potražnje za Čau čau psima koji su obojeni da izgledaju kao pande.Hsin Čen tvrdi da tehnika kojom se boji "čau čau panda psi" nije štetna.Kako on kaže u ovaj proces bojenja nisu uključene nikakve  hemikalije ni okrutnost.
panda paspanda pas čau ča
 Međutim, cena čau čau psa nakon njegovog tretmana raste, zbog truda koji je uložen u njegovo dotjerivanje da ne kažemo bojenje psa. Ljudima ne smeta izdvajanje dodatnog novca jer im se sviđa činjenica da se ljudi okreću za njima na ulici isto tako mogu se i  pohvaliti  prijateljima da imaju "panda psa".

Ch'en kaže da je do ove pomalo čudne ali i zanimljive ideje došao sam.
"Usavršio sam tehniku i sada se ova moja tenika tj posao širi širom Kine.Uz malo pažljive njege i bojenja lako je pretvoriti psa u "panda psa".Meni za ovo treba oko dva sata", kaže Čen.Izgled "panda psa" traje oko šest  sedmica, nakon čega ih vlasnici dovode ponovo na tretman to jeste obnovu boje.
čau čau
A koju tačno tehniku Ch'en koristi nije jasno.Priča je u javnost izašla nekoliko meseci nakon izveštaja da se u pojedinim kineskim gradovima vodaju psi koji prirodno izgledaju kao pande.Na kraju pogledajte  par fotki ove neobične kombinacije, i uživajte ....

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala