Najzanimljiviji sajt Balkana

pas Okidač upucao je svoju vlasnicu

25-godišnja devojka iz Indijane,Alis Karter,oporavlja se od ozlede koju je dobila u bizarnoj nesreći kaa je bila u lovu.Glavni "osumljičeni" za ovu bizarnu nezgodu je njen pas ...

 

 Alisov ljubimac pas, rase labrador je skočio na pušku i ustrelio svoju vlasnicu u stopalo! Da događaj bude još bizarniji potvrđuje i činjenica da je dotčnom glavnom osumljičenom za nezgodu u lovu psu labradoru ime Okidač ( engl.Trigger)

Alice Carter, je u subotu bila u lovu, odložila je na tlo otkočenu pušku na koju je skočio njen labrador "Okidač"  te je puška opalila. Vlasnica je zadobila prostrelnu ranu levog stopala.

Hitno je transportovana u bolnicu a nedugo zatim je i otpuštena iz bolnice, na kućno lečenje. Ovom prilikom nadležne vlasti su pozvale sve potencijalne lovce da pre odlaska u lov prođu potreban kurs o lovu što Carter nije uradila

U SAD "rukovanje"' vatrenim oružjem od strena pasa i nije neka novost.Tako je Pre otprilike godinu dana u saveznoj državi Vajoming 46-godišnji Ričar Fips zadobio prostrelnu ranu ruke kada je njegov pas skočio sa zadnjeg na prednje seište automobila gde je ležala,otkočena, puška te ranila vlasnika.
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1