Najzanimljiviji sajt Balkanapas Okidač upucao je svoju vlasnicu

25-godišnja devojka iz Indijane,Alis Karter,oporavlja se od ozlede koju je dobila u bizarnoj nesreći kaa je bila u lovu.Glavni "osumljičeni" za ovu bizarnu nezgodu je njen pas ...

 

 Alisov ljubimac pas, rase labrador je skočio na pušku i ustrelio svoju vlasnicu u stopalo! Da događaj bude još bizarniji potvrđuje i činjenica da je dotčnom glavnom osumljičenom za nezgodu u lovu psu labradoru ime Okidač ( engl.Trigger)

Alice Carter, je u subotu bila u lovu, odložila je na tlo otkočenu pušku na koju je skočio njen labrador "Okidač"  te je puška opalila. Vlasnica je zadobila prostrelnu ranu levog stopala.

Hitno je transportovana u bolnicu a nedugo zatim je i otpuštena iz bolnice, na kućno lečenje. Ovom prilikom nadležne vlasti su pozvale sve potencijalne lovce da pre odlaska u lov prođu potreban kurs o lovu što Carter nije uradila

U SAD "rukovanje"' vatrenim oružjem od strena pasa i nije neka novost.

Tako je Pre otprilike godinu dana u saveznoj državi Vajoming 46-godišnji Ričar Fips zadobio prostrelnu ranu ruke kada je njegov pas skočio sa zadnjeg na prednje seište automobila gde je ležala,otkočena, puška te ranila vlasnika.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala