Najzanimljiviji sajt BalkanaTorta pas
Labradorka po imenu Bela nije mogla da odoli trospratnoj svadbenoj torti, pa ju je  "smazala" samo par sati pred svadbu! ....

Neobičan događaj zbio se u engleskom gradu Saut Šilds u Velikoj Britaniji.

Deveruša Džema Evans došla je kod sestre Done Makmejhon tog jutra pred svadbu da pokupi čokoladnu tortu. Dona i Džema planirale su da odnesu tortu u salu "Hedvort Hall" u gradu Saut Šilds, gde je njihov brat Skot trebalo da se oženi.

"Kada sam stigla, izraz Doninog lica bio je takav da sam mislila da je venčanje otkazano. Ušli smo u kuhinju, a Bela je samo sedela gledajući u nas. Dona je počela da plače i nismo znale šta da radimo", rekla je Džema.

Ipostavilo se da je Donin suprug Lijam slučajno ostavio otvorena vrata tokom noći, a Belin pasiji nos se pobrinuo za sve ostalo.

Ipak njih dve su pokušale su da spasu šta se spasti može pa su počele da zovu sve poslastičarnice tražeći zamenu.

"Govorila sam ljudima da mi je pas pojeo tortu. Činilo mi se kao da sam u školi i pravdam se kod profesora kako mi je pas pojeo domaći", priseća se Dona.

Srećom, uspele su u nameri, a onda su odlučile da prećute šta se desilo sve dok se venčanje ne okonča.

"Dona me je posle svadbe pitala da li mi se svidela torta, a posle toga otkrila da to nije torta koja je planirana. Nisam mogao da verujem da je Bela pojela. Zaćutao sam na trenutak, a onda sam počeo da se smejem", ispričao je mladoženja Skot.

Na kraju nemilog događaja sa slatkom tortom, svi su bili zabrinuti za labradora Belu jer je pojela dosta čokolade,jer nisu znali kako će da reaguje na toliku količinu šećera.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala