Najzanimljiviji sajt Balkanapas pinat

Jednogodišnji pas po imenu Pinat nedavno je spasao smrti trogodišnju devojčicu u Mičigenu. Ovaj prethodno zlostavljan pas spašen je od strane Delta Animal Shelter kao kuče prošle godine...Zlostavljani pas, je pronađen sa nekoliko slomljenih kostiju u to vreme. Nakon što se ova ženka oporavila brzo joj je nađen dom. Međutim, niko nije mogao naslutiti da će Pinat uskoro i sama spasiti jedan nevini život.

Ove sedmice je navedena agencija objavila pismo koje je dobila od žene koja je udomila Pinat, objašnjavajući detalje herojskog dela ovog psa:

"Mislim da ima neko šesto čulo iz prošlog života. Danas, Pinat je bila odgovorna za spašavanje života trogodišnje devojčice. Oko 11 ujutru , Pinat je počela da divlja po kući. Trčala je uz i niz stepenice lajući i cvileći. Potom je otišla do mog muža i skrenula mu pažnju da želi napolje. Rekao je da ju je čuo kako trči gore-dole po kući ali nije mogao da razume zašto. Pustio ju je napolje kada je krenula da svom brzinom trči prema polju iza naše kuće. Moj suprug ju je sledio i na njegovo iznenađenje, našao je trogodišnju devojčicu bez odeće koja se sklupčana u loptu smrzavala u jarku."

Čovek je podigao devojčicu i obukao je u njegovu majicu ne bi li je zaštitio od ledene temperature, a zatim je odneo kući i pozvao 911. Na svu sreću, devojčica nije bila povređena.

Međutim, uskoro se ispostavilo da Pinat nije spasla devojčicu samo od lošeg vremena.

Nakon što je odneta u bolnicu, poslanici iz "Delta County Sheriff's Office" su uspeli da pronađu devojčicine roditelje u obližnjoj kući. Ustanovljeno je da uslovi za život u kući katastrofalni, te su spašena devojčica i još jedno dete koje je pronađeno u kući predati Agenciji za zaštitu dece.

Istraga je još uvek u toku, tako da nije sigurno zbog čega se trogodišnja devojčica našla sama napolju , ali nema sumnje da je Pinat bila u stanju da spasi devojčicu jer je i sama bila spašena.

"Ona je deo naše porodice, zahvaljujući divnim spasiocima iz skloništa. Bez njih, ne samo da ona ne bi bila više na ovom svetu, već bi i život ove male devojčice verovatno bio izgubljen takođe."

izvor:novosti.rs

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala