Najzanimljiviji sajt Balkanapatike koje menjaju dizajn

Modna industrija ako je suditi po ovom proizvodu doživela je pravu malu revoluciju u proizvodnju patika i obuće .komapnija "Shiftwear" donela budućnost u modnu industriju prozivodom patika (kojm će uskoro početi) koje menjaju dizajn jednim klikom to jeste aplikacijom!...

Patike komanije "Shiftwear" je napravio dizajner  David Coelho i napravljene su tako da svako može pomoću aplikacije da ih preuredi po svom ukusu i da na nogama svaki put nosi drugačiji dizajn ili sliku.! Što je možemo vam reći prilično zanimljiva i interesantna stvar!


Ne samo što patike imaju poseban LED displej na kom mogu da se projektuju slike, već na njima mogu da se postavljaju animacije zbog kojih nikakako ne mogu da vas ne primete.Sa statičkom animacijom baterija u patikama može trajati i do 30 dana

Takođe kako saopštavaju iz ove komapnije patike će biti obložene kevlar vlaknima vodootporne i moćiće se prati u veš mašini.Dok će se moći baterija u patikama puniti i bežično a aplikacija za "dodavanje slika na patike" će raditi i sa iOS, Android i Windows programima.

Ova kompanija je sakupila 128.000 dolara za svoj projekat, ali im je potrebno najmanje dva miliona za masovniju proizvodnju i promotivne video klipove, dok je 25.000 dolara bilo dovljno samo za prototip.

Ako se zaista budu našle u prodaji, ove patike će se same napajati energijom, biće 100 posto vodootporne i doći će u tri različite varijante.Očekuje se da će ove patike budućnosti sepojaviti tek sredinom 2016. godine.

 

Prednarudžbu ovih patika možete uraditi na sajtu Indiegogo gde je i akcija prikljanja sredstava za ove patike "Shiftwear" a cena će biti kako se navodi između 150 i 1.000 dolara

A dok se ne pojave uživajte i maštajte šta bi ste sve stavili kao dizajn na svoje patike budućnosti uz ovaj zanimljivi video koji nam predstavlja "patike budućnosti koje menjaju dizajn"

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala