Najzanimljiviji sajt Balkana
Naslov je poprilično neverovatan i čudan,kako piše Sky news,Policija je u gradu Fort Lee u New Jerseyu dobila dozvolu da onog koga bude uhvatila na delu da dok hoda šalje SMS poruku naplatiće mu se kazna....

Ovaj novi zakon je donešen zbog toga što su pešaci postali u većem broju žrtve saobraćajnih nesreća,zbog toga što ulice prelaze tamo gde nije označeno za prelaz ulice ili zato što ne obraćaju pažnju na saobraćaj dok prelaze ulicu.

Do sada je u Fort Lee u udesima nastralo skoro 20 ljudi
Šef lokalne policije u gradu Fort Lee Thomas Ripoli je rekao medijima da pješaci se stalno izlažu opasnosti zbog toga što ne obraćaju pažnju na saobraćaj.
Jedan stanovnik ovog grada je priznao da kada šalje ili odgovara na SMS poruku uvek hoda i gleda ka dole, tako da ne vidi kuda ide ne vidi šta se dešava oko njega.

Policija u voovm gradu je povećala broj patrola koje traže ''opasne'' šetače koji ne poštuju pravila.Policija isto tako deli obaveštenjao novom zakonu tj zabrani pisanja SMS poruka kada se hoda ulicom

Šef policije je na kraju rekao ''To vam zaokuplja pažnju.Pešaci ne gledaju kuda idu.Nisu svjesni svog okruženja'' Do sada je za ovakav prekršaj kažnjeno oko 117 ljudi a cena ove pomalo čudne kazne za pisanje SMS poruka dok hodate je 85 dolara.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala